Compatibele versies
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière
1h 30min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Apple Rose Tart
1 Std. 40 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Shallot Tarte Tatin
2h
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Pears, Cheese and Honey
15min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2u. 50min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min