Compatibele versies
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Marzipan Balls
25min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min