Apparaten en accessoires
Mediterranean Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 20min
16 portion
Ingrediënten
-
black olives pitted90 g
-
4 - 5 sprigs fresh basil, leaves onlyfresh rosemary leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded½
-
sun-blush tomatoes drained100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting310 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast crumbled15 g
-
sugar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
water warm80 g
-
milk100 g
-
olive oil for greasing
-
feta cheese crumbled100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
455 kJ /
109 kcal
Vetten
3.3 g
Koolhydraten
15.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of the Med
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Roasted Tomato Tart
2u.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1u. 10min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1u.
Tomato Focaccia
3u.
Pitta Bread
2u.
Five-seed bread
1u. 50min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
German Bread
4u. 15min
White Bean and Feta Dip
5min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1u. 10min
Olive Bread Rolls
2u.