Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g black olives, pitted
-
4 - 5
sprigs fresh rosemary, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only - ½ fresh red chilli, deseeded
- 100 g sun-blush tomatoes, drained
- 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
15
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried yeast - 10 g sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, warm
- 100 g milk
- olive oil, for greasing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Bread Rolls
2h 10 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Sonja's Bread
3h 10 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Dill and feta flatbread
1h 20min
Onion Focaccia
3h 20 min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Olive Bread Rolls
2h
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40 min
Soda Bread with Feta
30min
Pogača (bread)
3h