Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g black olives, pitted
-
4 - 5
sprigs fresh rosemary, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only - ½ fresh red chilli, deseeded
- 100 g sun-blush tomatoes, drained
- 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
15
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried yeast - 10 g sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, warm
- 100 g milk
- olive oil, for greasing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Olive Bread Rolls
2h
Soda Bread with Feta
30 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 Std. 45 Min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Onion Focaccia
3h 20min
German Bread
4h 15min