Apparaten en accessoires
Scandinavian Rye Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 27u.
20 slices
Ingrediënten
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
sugar30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
rye flour300 g
-
plain flour100 g
-
rye grains cracked300 g
-
sunflower seeds100 g
-
pumpkin seeds80 g
-
linseeds50 g
-
buttermilk220 g
-
dark beer180 g
-
fine sea salt2 tsp
-
rolled oats for sprinkling1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
866 kJ /
206 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
HYGGE
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1u. 30min
Rustic bread
2u.
Rustic Bread
2u.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1u. 10min
Rye Flatbreads
2u. 10min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3u.
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
German Bread
4u. 15min
Rye Bread Rolls
4u.
Five-seed bread
1u. 50min
Sonja's Bread
3u. 10min
Walnut Bread
2u. 45min