Compatibele versies
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 3 Tbsp chia seeds
- 400 g blanched almonds
- 80 g rapeseed oil, plus extra for greasing
- 120 g maple syrup
- 1 ½ lemons, finely grated zest and juice (approx. 85 g)
- 2 Tbsp poppy seeds
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp gluten-free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 100 g dried cranberries
- 1 batch vegan vanilla frosting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2705 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 34.9 g
Alternatieve recepten
Red Pepper and Apple Dip
35min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Turmeric and Coconut Bites
45min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Roast Carrot Butter
1h
Sesame Bars
1h 15min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1h 15min
Cashew and Banana Muffins
35min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min