Apparaten en accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
14 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
546 kJ /
131 kcal
Vetten
4.8 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bread
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Veggie Rolls
45min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1u. 30min
Pea Quiche
1u.
Pea and Courgette Tarts
1u.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1u. 10min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1u. 10min
Carrot Cake Cookies
35min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min