Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

4.5 65 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
14 slices

Ingrediënten

  • Parmesan cheese
    100 g
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
    200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • self-raising flour plus extra for dusting
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • pumpkin seeds
    40 g
  • large eggs
    2
  • milk
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 546 kJ / 131 kcal
Vetten 4.8 g
Koolhydraten 15.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...