Apparaten en accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
14 slices
Ingrediënten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
546 kJ /
131 kcal
Vetten
4.8 g
Koolhydraten
15.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bread
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mushroom Pâté
1u. 30min
Rye Bread Rolls
4u.
Carrot Cake Cookies
35min
Root Vegetable Oaty Squares
1u. 10min
Seriously Seedy Crackers
30min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Courgette and Cocoa Cake
24u.
Parmesan and Rosemary Buns
1u. 45min
Herb Cashew Spread
8u. 10min
Soda Bread with Feta
30min
Yoghurt Bread
2u.