Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
-
200
g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
of 200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm) - 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
- ½ tsp fine sea salt
- 40 g pumpkin seeds
- 2 large eggs
- 20 g milk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 546 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Herbed Nuts
40min
Raw Chocolate Snaps
1h 5 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2hod. 50min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Plum and Almond Traybake
1h 5 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min