Compatibele versies
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparation Before Demo
- 250 g asparagus, woody ends removed
Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Berry Foam
- 80 - 140 g sugar, to taste
- 500 g mixed berries, frozen
-
10 - 30
g lime juice, to taste
of 10 - 30 g lemon juice, to taste - 1 egg white, from medium or large egg
Baking
- 1 egg yolk, from medium or large egg
Asparagus Risotto
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 450 g liquid vegetable stock, hot
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g frozen peas
- 20 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2758 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 101.7 g
- Vetten
- 18.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
25 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Asparagus Risotto
45 min
Berry foam
10 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30 min
Mushroom pie
1h 30 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Beetroot salad
10 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min