Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water, lukewarm
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 80 g onions, quartered
-
30
g fresh turmeric, peeled, cut in pieces (1 cm)
of 1 tsp ground turmeric - 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 75 g plain flour
- 25 g unsalted butter, soft
- 1 Tbsp nigella seeds
- 1 tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil, for greasing
- olive oil, for greasing
- 2 Tbsp dried onion flakes
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 481 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Natrium
- 106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Sonja's Bread
3h 10min
Crusty Spelt Bread
2 godz. 20 min
Multiseed Bread
2h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Spelt Bread
1h 45min
Five-seed bread
1h 50 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Olive Bread Rolls
2h