Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g oat flakes
- 500 g water
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 2 Tbsp honey
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 200 g rye flour
- 380 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Vegan Butter
2h
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Lupini Cheese
2h 45 min
Quinoa and Chia Chips
45min
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min