Apparaten en accessoires
Rye Flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 pieces
Ingrediënten
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (optioneel) to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tasty Flatbreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sonja's Bread
3u. 10min
Rye Bread Rolls
4u.
Spelt bread
1u. 45min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Crusty Spelt Bread
2u. 20min
German Bread
4u. 15min
Sourdough Rye
51u. 10min
Spelt Bread
1u. 45min
Spelt and Buckwheat Bread
1u. 55min
Steamed Wholemeal Bread
2u.
Pain aux Cereales
12u. 15min