Apparaten en accessoires
Rye Flatbreads
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
8 pieces
Ingrediënten
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (optioneel) to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tasty Flatbreads
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Rye Bread Rolls
4u.
Irish Stout and Walnut Bread
2u. 50min
Slow-cooked Chickpeas
14u. 40min
Kale Meat(less) Balls
30min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
German Bread
4u. 15min
Rye and Walnut Bread
1u. 25min
Rye Bread Rolls- Bürli
12u.
Houmous
13u. 30min
Walnut Bread
2u. 45min
Sonja's Bread
3u. 10min
Olive Bread Rolls
2u.