Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g oat flakes
- 500 g water
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 2 Tbsp honey
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 200 g rye flour
- 380 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Rustic Bread
2 Std.
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Watercress and Oat Soup
35min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Yoghurt Bread
2 Std.
Rye Bread Rolls
4 Std.
Olive Bread Rolls
2 Std.