Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g oat flakes
- 500 g water
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
of 20 g fresh yeast, crumbled - 2 Tbsp honey
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 200 g rye flour
- 380 g bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp dried fennel seeds, to taste (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olive Bread Rolls
2h
Rye Bread Rolls
4 Std.
Wholemeal Pitta
1 Std. 35 Min
Seedy Wholemeal Bread
1 Std. 35 Min
Polenta Cake
1h
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
German Bread
4 godz. 15 min
Soda Bread with Feta
30 Min
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Semolina Custard Dessert Pots
20 Min