Compatibele versies
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 700 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 500 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 600 g broccoli, cut in florets
Cheese Sauce
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g blue cheese, cut in pieces
- 20 g plain flour
- 50 g unsalted butter, diced
- 80 g cream
- 400 g water
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Simple Turkey Gravy
25 Min
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Mashed Potatoes
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Dauphinoise Potatoes
50min
Honey Glazed Carrots
30min