Carrot and Roasted Red Pepper Purée

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 8 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • carrots cut in pieces (2-3 cm)
    450 g
  • water
    700 g
  • roasted red peppers, preserved (drained)
    4
  • unsalted butter diced
    30 g
  • mace
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 1 g
Calorieën 427 kJ / 102 kcal
Vetten 6.6 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...