Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steamed Broccoli Mash
35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Béarnaise sauce
15min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Tomato sauce
40 Min
Tomato Sauce
40 Min
Courgette side dish
30 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min