Apparaten en accessoires
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
427 kJ /
102 kcal
Vetten
6.6 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ALTERNATIVE SIDES
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Parsnip and Apple Purée
20min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Carrot Purée - from 6 months
20min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Hollandaise Sauce
15min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1u.
Green Goodness Soup
10min
Carrot Mash
1u.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
American Style Blue Cheese Dressing
5min