Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 427 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Courgette Purée - from 6 months
15 min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Ratatouille
40min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Green Goodness Soup
10min
Gazpacho
1h 15min