Apparaten en accessoires
Asparagus Stem Soup
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)300 g
-
boiling water600 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
onions quartered150 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
potatoes peeled and diced (2 cm)200 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
crème fraîchedouble cream plus extra for serving50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
884 kJ /
213 kcal
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
13.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
No Waste
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Asparagus cream soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Creamy pea soup
40 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min