Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.4 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for serving
  • 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
  • 50 g double cream, plus extra for serving
    of crème fraîche

Voeding
per 1 portion
Calorieën
884 kJ / 213 kcal
Eiwitten
4.2 g
Koolhydraten
13.9 g
Vetten
14.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten