Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
of crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 884 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min