Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Olive Sauce
- 200 g pitted black olives
- 40 g fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g pickled capers, drained
- 10 g lemon juice
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 pinches salt
Creamed Lettuce Soup and Steamed Broccoli
-
80
g onions, quartered
of 80 g shallots, halved - 1 garlic clove
- 20 g butter
- 600 g broccoli, cut in florets (5 cm)
- 2 pinches salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 200 g lamb's lettuce
- 80 g double cream
- 1 pinch sugar
- ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Creamy Courgette Soup
25 min
Spiced Red Wine Pears
45 Min
Chickpea soup with spinach
40 min
Asparagus Stem Soup
55min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Fennel Risotto
35 min
Green Goodness Soup
10 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min