Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
of 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Cod with citrus butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min