Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
of 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Chicken with red peppers
1h 5min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min