Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

4.1 64 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    500 g
  • salt plus extra to taste
    1 ½ tsp
  • potatoes cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • butter plus extra for greasing
    10 g
  • fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
    4
  • lemon preferably organic, grated zest and juice
    1
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    1 pinch
  • shallots cut in halves
    100 g
  • button mushrooms cut in slices
    300 g
  • dry white wine
    50 g
  • cream
    50 g
  • spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    200 g
    200 g cream cheese
  • ground nutmeg
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 2763 kJ / 660 kcal
Vetten 48 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...