Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sprig fresh basil
- 2 teaspoon fine salt
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 pinch red chilli (optioneel)
- 1 dried bay leaf
- 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
- 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
- 100 g lager beer
-
50
g vegetable broth (optioneel)
of 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optioneel) - 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Potato goulash
1h
Chicken breasts with courgette topping
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min