Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 2 trout fillets, with skin, whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 429 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Boiled Pasta
20min
Garlic soup
40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1sa 10 dk
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Steamed Whole Fish
45min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Slow Cooked Beets
40min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Steamed Fish Fillets
25 min