Apparaten en accessoires
Chicken with tomato sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
onions cut into halves100 g
-
sunflower oil90 g
-
chicken meat, skinless and boneless cut into cubes (4 cm)600 g
-
ground white pepper2 pinches
-
tomato passata250 g
-
tomato purée (concentrated)35 g
-
vinegar20 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
fresh mushrooms (optioneel) cut into slices (e.g. button mushrooms)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
37.5 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
23.9 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Rice salad
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min