Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
salmon fillet, fresh, skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)
of 4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick) - 590 g floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided
- 115 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick spray oil
- 450 g vegetable broth
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
-
340
g broccoli florets
of 340 g mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli) - 450 g frozen green peas
- 225 g whole milk, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4305.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
BBQ Seasoning
Geen beoordelingen
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Dutch Baby Pancake
20min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min