Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Mixed Herbs Rice
35min