Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Orzo
40 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
Geen beoordelingen
Skin Glow Detox Juice
10min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Texas Caviar
15 Min
Everything Bagel Dip
10min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min