Compatibele versies
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Turkish Eggs (Çılbır)
35 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Pollo Pibil
1h 30min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Geen beoordelingen