Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 portion

Ingrediënten

  • Brussels sprout trimmed and halved
    255 g
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    450 g
  • carrot peeled
    450 g
  • extra virgin olive oil divided
    3 ounce
  • salt divided, to taste
    2 ¼ teaspoon
  • rosemary, fresh
    2 sprigs
  • farro
    200 g
  • water
    680 g
  • lemon
    1
  • feta cheese
    60 g
  • dill, fresh plus extra to garnish
    3 - 5 sprig
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 784.2 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 1063.7 kJ / 254.2 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 28.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...