Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh cilantro leaves
- 80 g tomatoes, deseeded, diced (1 cm/½ in.)
- 50 g onions, diced (1 cm/½ in.)
- ½ tsp cider vinegar
- 4 whole wheat tortillas
- vegetable oil (oil spray)
- 1 ¼ tsp garlic powder, divided
- 1 tsp smoked paprika, ground
- 230 g canned black beans, rinsed, drained (drained weight)
- 180 g chipotle chilli salsa (or regular salsa)
- 30 g lime juice
- ¼ tsp cayenne pepper, ground
- ¼ tsp cumin, ground
- ¼ tsp sea salt
- 1 pinch black pepper, ground
- 2 tbsp sour cream, any type (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.3 kJ / 145.9 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1292.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1u.
Guacamole
5min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Layered Mexican dip
25min
Grated Carrot Salad
10min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6u. 5min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min