Compatibele versies
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Lemon Orzo
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Sunflower Butter
25 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Smoked Salmon Pâté
5 min