Compatibele versies
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Steamed Baby Potatoes
30 min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Molten Lava Cake
45 min
Mini chocolate bundts
45 min
Slow Cooked Beets
40 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Quick Refried Beans
20min
Steamed Egg Cups
20min