Compatibele versies
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Summer Coleslaw
15min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Minty Vodka Lemonade
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min