Compatibele versies
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
White Bread
3 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Geen beoordelingen
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Sandwich Bread
3 Std.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Geen beoordelingen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min