Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g russet potatoes, cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Steamed Egg Cups
20 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45 min
Garlic mushrooms
20 min