
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)
- 1200 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (optioneel)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 4 tbsp Dijon mustard whole grain
- 2 stalks celery thinly sliced
- 1 dill pickle diced small
- 10 - 15 fresh chives chopped
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- paprika to garnish, to taste
- fresh chives chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 185.3 kcal / 775.2 kJ
- Eiwitten
- 4.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Natrium
- 387.8 mg