Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (optioneel)
- 900 g russet potatoes, divided, cut into pieces (5 cm wide)
- 285 g beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp Dijon mustard, whole grain
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Tuna Dip
10min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7sa
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55 min
Steamed Egg Cups
20 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Turkish Eggs (Çılbır)
35 min
Sautéed Prawns
15min