Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
Keine Bewertungen
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Matcha Nice Cream
35 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 Std.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Caramelised red onion chutney
24h
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 Min
Sautéed onions and garlic
10 Min
Pomegranate Green Tea
15 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min