Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme

Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic powder
    ¼ - ½ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
  • carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
    800 g
  • water divided
    1110 g
  • fresh mint leaves to garnish
  • fresh thyme leaves to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 293.7 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 607 kJ / 145.1 kcal
Vetten 7.4 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...