Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1064.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jamaica Hibiscus Margarita
1小时 5 分钟
Meat Sauce
1h 45min
Chili Taco Dip
1h
Arnold Palmer Lemonade
20min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Parmesan Rind Marinara
1小时 15 分钟
Spanish Rice
35min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Frozen Yogurt Bark
6 Std. 10 Min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Baked Crab Dip
15min
Beef Barbacoa
2h