Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp dried thyme
- ½ - 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp paprika
- ¼ tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
- 4 oz yellow onion, cut into wedges (¼ in.)
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 dried red chilies
- ½ oz balsamic vinegar
- 2 garlic cloves, smashed
- 12 oz brown ale
- 8 oz beef broth
- baguettes, sub or hoagie rolls, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521.1 kJ / 363.6 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1064.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 phút
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Beef Empanadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Deviled Eggs
20 phút