Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 heads cauliflower, large, cut in florets (approx. 36 oz), divided
- 10 fresh sage leaves, plus extra to garnish
-
5
sprigs fresh marjoram, leaves only
of 1 tsp dried marjoram - 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 oz stale bread, cubed (2 in.)
- 4 garlic cloves
- 6 oz red onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 2 tsp freshly ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 8 oz chicken livers
-
8
oz turkey broth
of 8 oz chicken broth -
4
oz Madeira wine
of 4 oz sherry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 566 mg
Alternatieve recepten
Texas Chili
1h 10 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20 min
Fresh Herb Dip
10min
Nicoise Salad
1h 15 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h