Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp thyme
- 48 - 52 oz baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz vegetable oil
- 12 oz stout beer
- 6 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chili powder, to taste
Cooking Ribs
- 40 oz water
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Eiwitten
- 279.7 g
- Koolhydraten
- 189.8 g
- Vetten
- 247.8 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 8712.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Buddha Bowl with Chicken
1u.
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55u.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min
Fish Ceviche
3h 25min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Chorizo Dip
25min
Smoked Salmon Dip
10min
Thanksgiving Gravy
20min