Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves (approx. 0.5 oz)
- 5 oz yellow onion, quartered (approx. 1 md. onion)
- 1 oz oil
- 2 tbsp chili powder
- 1 tbsp onion powder
- 1 tbsp mustard powder
- 5 tsp sweet paprika
- 2 tsp ground cumin
- 2 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp dried thyme
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, drained (approx. 1 can)
- 1 tsp chicken stock paste
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 4 oz barbeque sauce (see Tip)
- 105 oz water, divided
- 56 oz pork shoulder, trimmed of excess fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626.1 kJ / 388.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 446.6 mg
Alternatieve recepten
Pollo Pibil
1h 30min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Beef Barbacoa
2h
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Strawberry BBQ Meatballs
45min