Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves (approx. 0.5 oz)
- 5 oz yellow onion, quartered (approx. 1 md. onion)
- 1 oz oil
- 2 tbsp chili powder
- 1 tbsp onion powder
- 1 tbsp mustard powder
- 5 tsp sweet paprika
- 2 tsp ground cumin
- 2 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp dried thyme
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, drained (approx. 1 can)
- 1 tsp chicken stock paste
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 4 oz barbeque sauce (see Tip)
- 105 oz water, divided
- 56 oz pork shoulder, trimmed of excess fat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626.1 kJ / 388.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 446.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Hoisin Pork Bowl
45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Caesar Salad
30min
BBQ Pulled Chicken
40min
Beef Barbacoa
2h
Cobb Salad
1 Std.
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min