Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 625 g cauliflower florets
- 115 g red bell peppers, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 85 g red onions, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g tomatoes, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g cucumber, peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Falafel Waffle
40 min
Five-Seed Bread
1 Std. 50 Min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min