Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
- 600 g water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 115 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 800 g vegetable stock
- 15 g Dijon mustard
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh parsley, to garnish
- bread, sliced, toasted, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.6 kJ / 189.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 463.6 mg
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Marinated peppers
55 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Gluten-free Sacher Torte
3sa 20 dk
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min