Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
- 600 g water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 115 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 800 g vegetable stock
- 15 g Dijon mustard
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh parsley, to garnish
- bread, sliced, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.6 kJ / 189.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 463.6 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 dk
Zoodles with Broccoli Pesto
Geen beoordelingen
Grenadine
45min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cheese Owls
15 min
Baked Chili Beans
50 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Cilantro Lime Sauce
10 dk
Mediterranean Chicken
35 min
Cashew and Cacao Smoothie
5min