Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
- 600 g water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 115 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 800 g vegetable stock
- 15 g Dijon mustard
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh parsley, to garnish
- bread, sliced, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.6 kJ / 189.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 463.6 mg
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Potato Curry Soup
35min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Pasta alla Nerano
40min
Tex-Mex Bowl
50min
15-minute noodles
15min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Chili non Carne
1h