Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling Potatoes
- 700 g russet potatoes, unpeeled, cut into pieces (5 cm/2 in. wide)
- 600 g water
- 1 tsp vegetable oil
Curry Potato Soup
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 115 g carrots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp curry powder
- 800 g vegetable stock
- 15 g Dijon mustard
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 85 g coconut cream, plus extra to drizzle, to garnish
- fresh parsley, to garnish
- bread, sliced, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.6 kJ / 189.9 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 463.6 mg
Alternatieve recepten
All in one bowl bolognese
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Loaded Potato Waffle
Geen beoordelingen
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Texas White Bean Salad
15min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Vegan Spanish Omelette
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min