Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in quarters
- 200 g quinoa
- 315 g cooked chicken meat, sliced
- 100 g canned black beans, rinsed and drained
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 100 g cherry tomatoes, cut in halves
- 140 g avocado, cubed
- 60 g fresh baby spinach
- 450 g water
- 1 tbsp salt
- 140 g plain yogurt
-
30
g extra virgin olive oil
of 30 g avocado oil - 30 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp chipotle chilli powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chilli, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458.2 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1446.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Tex-Mex Bowl
50 Min
Texas White Bean Salad
15 min
Mixed Herbs Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Guacamole
5min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min