Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in quarters
- 200 g quinoa
- 315 g cooked chicken meat, sliced
- 100 g canned black beans, rinsed and drained
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 100 g cherry tomatoes, cut in halves
- 140 g avocado, cubed
- 60 g fresh baby spinach
- 450 g water
- 1 tbsp salt
- 140 g plain yogurt
-
30
g extra virgin olive oil
of 30 g avocado oil - 30 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp chipotle chilli powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chilli, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458.2 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1446.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basic Quinoa
35min
Lemon Pasta
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Falafel Waffle
40min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Geen beoordelingen
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Matzah
30min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min