Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in quarters
- 200 g quinoa
- 315 g cooked chicken meat, sliced
- 100 g canned black beans, rinsed and drained
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 100 g cherry tomatoes, cut in halves
- 140 g avocado, cubed
- 60 g fresh baby spinach
- 450 g water
- 1 tbsp salt
- 140 g plain yogurt
-
30
g extra virgin olive oil
of 30 g avocado oil - 30 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp chipotle chilli powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chilli, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458.2 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1446.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Beef Taco Filling
25 min
Shredded Lettuce
10 dk
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Geen beoordelingen
Tex-Mex Bowl
50 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Chocolate Avocado Dream
15 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Berry Dream (TM6)
10 dk