Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 85 g carrots, in pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 115 g dried beans, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 60 g pearl barley, rinsed
- 570 g beef meat (stew cut)
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 910 g beef broth
- 340 g baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Cinnamon Rolls
Ninguna valoración
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Lemonade
5 dk
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Ninguna valoración
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Blackberry Mojito
1 Std. 45 Min
Fish and Zucchini
35 min
Chicken in peach sauce
40 min