Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 85 g carrots, in pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 115 g dried beans, e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight
- 60 g pearl barley, rinsed
- 570 g beef meat (stew cut)
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 910 g beef broth
- 340 g baby red potatoes, halved
- 6 large eggs, rinsed
- 2 sprigs fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1027 mg
Alternatieve recepten
Dubai Chocolate Bar
2 Std. 20 Min
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Fish Tacos
45min
Molten Lava Cake
45min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min