Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 405 mg
Alternatieve recepten
No Starter Sourdough Bread
23 Std.
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Garlic (Skin) Salt
1h 55 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Kimchi queso dip
3ωρ. 15 λεπτ.