Apparaten en accessoires
Pizza Margherita
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
850.6 mg
Eiwitten
24.6 g
Calorieën
2635.5 kJ /
629.9 kcal
Vetten
24.1 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sernik rosa slice
3u. 15min
Piernik (Polish honey cake)
2u. 50min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Potato pancakes
45min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Pizza Margherita
2u. 10min
Pizza Margherita
2u. 10min
Ghost biscuits
1u. 15min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3u.
Habanero Butter
5min