Apparaten en accessoires
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u. 55min
8 slices
Ingrediënten
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
234.1 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Vetten
41.3 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
23.5 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min
Chewy pistachio biscuits
45min
Honey ice cream
17u. 45min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Apple tea cakes
1u. 10min
Berry marshmallow slice
2u. 30min
Fruit "splice" bombs
24u.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1u.
Layered lamb curry
1u.
Noughts and crosses
2u. 45min
Polish crêpes
3u. 35min
Cheese and spring onion galette
1u. 15min