Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syrup
- 100 g caster sugar
- 1 lime, zested and juiced
- 120 g gin
- 80 g tonic water
- 10 juniper berries, crushed
Four cake layers
- 450 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 400 g caster sugar
- 8 eggs, room temperature
- 440 g self-raising flour
- 4 tbsp milk
- natural green food colouring
Butter icing
- 500 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 700 g icing sugar
- 1 tbsp milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- natural green food colouring
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2886.8 kJ / 687.3 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 76.9 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 341 mg
Alternatieve recepten
Scream cupcakes
2h 5min
Chocolate hazelnut kisses
2 godz. 20 min
Custard horns
1h 45min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51u. 35min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min
Mirror glaze cake
7 Std. 55 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4sa 30 dk
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Lamington swiss roll
25h 40 min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1u. 15min
Lemon meringue tarts
25h 30min