Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Syrup
- 100 g caster sugar
- 1 lime, zested and juiced
- 120 g gin
- 80 g tonic water
- 10 juniper berries, crushed
Four cake layers
- 450 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 400 g caster sugar
- 8 eggs, room temperature
- 440 g self-raising flour
- 4 tbsp milk
- natural green food colouring
Butter icing
- 500 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 700 g icing sugar
- 1 tbsp milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- natural green food colouring
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2886.8 kJ / 687.3 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 76.9 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 341 mg
Alternatieve recepten
Chocolate volcanos
55 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 Std. 40 Min
Three-milk cake
2 godz.
White chocolate chip cookies
1 godz.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5ωρ. 35 λεπτ.
Cream cheese frosting
5 min
Chocolate ganache
20min