Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 80.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chocolate cream cookies
1 Std. 30 Min
Scream cupcakes
2h 5min
Finger lime tarts
2 godz. 30 min
Butterfly cakes
1 Std.
Cashew bread French toast
1h 40min
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Gluten free scones
30 Min