Apparaten en accessoires
Wholegrain scones
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
16 portions
Ingrediënten
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
80.7 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
559.8 kJ /
133.3 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Gluten free pizza base
35min
Mango cheesecake
6u. 35min
Cheesy pull-apart garlic bread
1u.
Impossible coconut pie
1u. 30min
Lemon tart
2u. 15min
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1u. 45min
Healthy chocolate mousse
10min