Apparaten en accessoires
Wholegrain scones
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
16 portions
Ingrediënten
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
80.7 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
559.8 kJ /
133.3 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Lemon cake
2u.
Lemon and lime polenta cakes
40min
Almond biscotti
3u. 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Spelt bread rolls
1u. 45min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Sweet seeded crackers
1u. 10min
Gluten free Mediterranean bread
1u. 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1u. 25min
Gluten free shortbread
1u. 20min
Gluten free waffles with maple bacon
1u.