Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 80.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Bolognaise sauce for two
20 dk
Stewed apples with walnut crumble topping
25 dk
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Vanilla frosting
1u. 35min
Basic vanilla cake
55min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1sa
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1sa
Simple gluten free herb gravy
20 dk
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Gluten free scones
30 dk