Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 80.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Gluten free scones
30 min
Seeded sausage rolls
50min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Quark chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min