Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 169.5 mg
Alternatieve recepten
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Custard
10 Min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Gluten free scones
30 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Chocolate and nut biscuits
55min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1 Std.
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Too easy chocolate cake
50 Min