Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 169.5 mg
Alternatieve recepten
Almond shortcrust pastry
35min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Orange and almond cake
2h 20min
Rice pudding
50min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Gluten free chocolate brownie
45 Min