Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 169.5 mg
Alternatieve recepten
Apple tea cakes
1h 10min
Gluten free chocolate brownie
45 min
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Chewy pistachio biscuits
45 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Orange and almond cake
2sa 20 dk
Gluten free scones
30 min
Gluten free fruit and nut loaf
55p