Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
- 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 100 g raw sugar
- 250 g desiccated coconut
- 6 eggs
- 100 g gluten free cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
Custard filling
- 40 g raw sugar
- 30 g gluten free cornflour
- 1 egg
- 250 g full cream milk
- 4 tbsp rum (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1845 kJ / 439.3 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 169.5 mg
Alternatieve recepten
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Zucchini slice
45 Min
Lemon cake
2u.
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1hod. 50min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Quick almond biscuits
35 Min
Gluten free chocolate brownie
45 Min