Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond quinoa pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 60 g raw almonds (see Tips)
- 40 g quinoa flakes
- 80 g plain flour
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 3 tsp cold water
Lemon filling
- 3 - 4 lemons (to taste), zest only, no white pith
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g honey
- 180 g lemon juice (see Tips)
- 2 tsp cornflour
- 150 g coconut milk
- 3 eggs
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 905.7 kJ / 215.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Lemon meringue pie
3u.
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Meringues
5h
Classic lemon tart
3h 10min