Gluten free pasta
TM6 TM5 TM31

Gluten free pasta

4.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g lupin flour (see Tips)
  • 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 2 tsp salt
  • 2 eggs
  • 60 g water, plus extra for boiling

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1020.4 kJ / 243 kcal
Eiwitten
20.6 g
Koolhydraten
44.5 g
Vetten
5.6 g
Verzadigd vet
1.4 g
Vezels
8.9 g
Natrium
613.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten