Apparaten en accessoires
Gluten free pasta
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1020.4 kJ /
243 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
44.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25min
Baking powder
5min
Gluten free sticky date puddings
1u. 5min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free hot cross buns
3u. 25min
Gluten free scones
30min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Gluten free pizza base
35min
Fruit ice cream
10min
Gluten free waffles with maple bacon
1u.