Apparaten en accessoires
Gluten free pasta
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiwitten
20.6 g
Calorieën
1020.4 kJ /
243 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
8.9 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
44.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée
7u.
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3u. 45min
Gluten free chicken and leek pies
3u. 20min
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min
Gluten free scones
30min
Almond thins
25min
Orange, hazelnut and coconut balls
2u. 10min
Classic mushroom risotto
30min
Hommus dip
5min