Gluten free pasta

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • lupin flour (see Tips)
    150 g
  • gluten free cornflour plus extra for dusting
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt
    2 tsp
  • eggs
    2
  • water plus extra for boiling
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 613.7 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 1020.4 kJ / 243 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 8.9 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 44.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...