Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond and macadamia base
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 120 g blanched almonds
- 120 g macadamia nuts
- 1 pinch salt
- 1 tbsp pure maple syrup
- 40 g desiccated coconut
Cheesecake
- 5 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 120 g coconut sugar
- 260 g mango, flesh only (approx. 1 mango) or frozen, thawed mango cheeks
- 500 g cream cheese, softened and cut into pieces
- 300 g pouring (whipping) cream
Mango coulis
- 20 g coconut sugar
- 200 g fresh mango, flesh only, or frozen, thawed mango cheeks, plus extra finely sliced for garnishing
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2007.6 kJ / 477.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 182 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple cake
1 Std.
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Baked cheesecake
2h 55min
Lemon meringue pie
3 Std.
Lemon cake
2 Std.
Little lemon cheesecakes
6sa 20 dk
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 Min
Easy coconut cake
1 Std. 45 Min