Apparaten en accessoires
Blue cheese celeriac wonton cups
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
24 pieces
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
wonton wrappers 4 corners, cut off at an angle by approx. 1.5 cm to form an octagon shape (see Tips)24
-
sea salt flakes
-
celeriac peeled and cut into pieces that fit through feeder tube150 g
-
blue cheese broken into pieces100 g
-
crème fraîche80 g
-
anchovies in oil2
-
mayonnaise50 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
lemon juice20 g
-
pear unpeeled, cored and finely diced, to serve1
-
halved walnuts roughly chopped, to serve
-
micro herbs to garnish (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
265.9 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
574 kJ /
137.2 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
20.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer festive table
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Berry mojito mocktail
5min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1u. 30min
Char siu pork bao
2u. 10min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2u. 10min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Geen beoordelingen
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Sushi Rice
1u. 5min
Beef jerky
1u. 50min
Hand Roll Sushi
1u.
Vegemite® and cheese scrolls
1u. 35min