Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 58.2 mg
Alternatieve recepten
Placki
40 min
Baked pâté
3h
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Chocolate Banana Cream Pie
40 min
Crostini with mushrooms and fontina
35 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Mango Chia Pudding
4h 10min