Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 58.2 mg
Alternatieve recepten
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Fermented beetroot dip
25hod.
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Pumpkin tahini smash
40min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1 godz.
Carrot Cake
1h 20min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6h 30min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Coconut sage spritz (gut health)
10 dk
Walnut cake with coffee frosting
1sa 10 dk
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min