Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 58.2 mg
Alternatieve recepten
Pina colada mocktail
5 Min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Sauerkraut
12sa 15 dk
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Polenta
1h