Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 270 g baker's flour
- 270 g warm water
- 1 pinch dried instant yeast
Dough
- 300 g water
- 20 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.6 kJ / 326.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 61.6 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 498.8 mg
Alternatieve recepten
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Focaccia
2h 5min
Five seed bread
1h 50 min
Baguette
3 godz. 45 min
Buttermilk bread
2h
Rustic bread
2h
Easy brioche
1h 50 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Brioche burger buns
2h 10min
Cheat's sourdough
74h
Mother sourdough starter
108 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min