Apparaten en accessoires
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
40 pieces
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic clove1
-
fresh chives10 sprigs
-
raw prawn meat200 g
-
pork mince300 g
-
cornflour½ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
egg white lightly beaten1
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
gyoza wrappers (approx. 1 packet)40
-
water plus extra if needed500 g
-
peanut oil to fry2 tbsp
-
soy sauce to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
253 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
519.9 kJ /
124.3 kcal
Vetten
2.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cheeseburger sliders
2u. 40min
Agedashi tofu
30min
Singapore Laksa
55min
Triple Chocolate Muffins
50min
Quick and easy pork noodles
20min
Peach and custard cream muffins
50min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1u. 35min
Dumpling wrappers
1u.
Sushi Rice
1u. 5min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Teriyaki sauce
25min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min