Apparaten en accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
934.6 mg
Eiwitten
45.5 g
Calorieën
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
39.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1u.
Chocolate and chilli tart
25u.
Buffalo chicken wings
50min
Steamed rice
25min
Pizza dough
1u.
Classic beef burgers
1u.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min
Melon salad with herb and garlic bread
2u. 5min
Flaky filo fingers
1u. 30min
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min
Hamburger rolls
2u. 20min
Poached eggs with blade cover
30min