Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 934.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic beef burgers
1h
Sage and black garlic butter
10 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15 min
Homemade sausages
1 Std. 40 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Bolognese sauce
40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40 min
Beef tacos
25min
Classic beef burgers
1h
Bourbon pork ribs
5h 50min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2u. 30min