Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 934.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chunky bolognese
50min
Beef tacos
25min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3j 40 menit
Kid-friendly butter chicken
35min
Classic beef burgers
1 godz.
American-style pancakes
40min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Mexican scrambled eggs
20min
Sous vide scrambled eggs
35min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min
Dark chocolate frosting
10 min