Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 934.6 mg
Alternatieve recepten
Hidden veg sausage rolls
45 min
No fail mash potato
20 min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Apricot Chicken
35 min
Garlic and sage mash
30 min
Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Classic beef burgers
1h
Family Meatloaf
1h 10min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Traditional sausage rolls
50min