Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)

Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)

4.1 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • rice vermicelli noodles
    200 g
  • boiling water to soak
  • white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
    250 g
  • carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
    250 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalot
    1
  • olive oil
    50 g
  • water
    250 g
  • soy sauce
    50 g
  • oyster sauce (optional)
    20 g
  • curry powder
    1 ½ tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • peeled, medium raw prawns
    250 g
  • fresh bean sprouts
    250 g
  • fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)
    1 - 2
  • spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1247.8 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 1782 kJ / 425.9 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 63.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...