Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1247.8 mg
Alternatieve recepten
Creamy miso mushroom udon
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Krispy fried chicken
25 Min
Freeform bread with filling
1h 35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Chile con queso cob loaf
40min