Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1247.8 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min