Apparaten en accessoires
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1247.8 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
1782 kJ /
425.9 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
63.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Prawn and noodle stir-fry
25min
Couscous with Lamb and Vegetables
Geen beoordelingen
Wonton soup
1u.
Japanese ramen noodle soup
1u. 50min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Korean beef bowl
1u. 10min
Classic beef burgers
1u.
Korean Bo ssam
29u. 20min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1u.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Nasi goreng
40min