Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)

4.4 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 75 g apple unpeeled, cored, cut into
    wedges to fit through feeder tube
  • 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
  • 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube

Sauce

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 60 g walnuts
  • 40 g leek
  • 35 g olive oil
  • 200 g broccoli, cut into florets
  • 1 tsp sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 40 g dry white wine
  • 90 g water
  • ¼ tsp Vegetable stock paste
  • 2 garlic cloves, unpeeled
  • ½ tsp nutmeg
  • 80 g pouring (whipping) cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3214.2 kJ / 768.2 kcal
Eiwitten
19.9 g
Koolhydraten
47 g
Vetten
58.5 g
Verzadigd vet
17.1 g
Vezels
13.5 g
Natrium
1518.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten