Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)

Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)

4.4 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • apple unpeeled, cored, cut into
    wedges to fit through feeder tube
    75 g
  • zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
    325 g
  • carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
    400 g
Sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces
    40 g
  • walnuts
    60 g
  • leek
    40 g
  • olive oil
    35 g
  • broccoli cut into florets
    200 g
  • sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • dry white wine
    40 g
  • water
    90 g
  • Vegetable stock paste
    ¼ tsp
  • garlic cloves unpeeled
    2
  • nutmeg
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1518.3 mg
Eiwitten 19.9 g
Calorieën 3214.2 kJ / 768.2 kcal
Vetten 58.5 g
Vezels 13.5 g
Verzadigd vet 17.1 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...