Sunday lamb roast

Sunday lamb roast

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
4 portions

Ingrediënten

  • anchovy fillets
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • garlic cloves
    3
  • pitted green olives
    40 g
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • lemon myrtle (optional)
    ½ tsp
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • lamb shoulder deboned (see Tips)
    1500 - 1800 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • white wine
    100 g
  • carrots cut into slices
    2
  • brown onions cut into wedges
    2
  • salt to season

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 854 mg
Eiwitten 78.3 g
Calorieën 4766.9 kJ / 1135 kcal
Vetten 84.6 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 31.9 g
Koolhydraten 10.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...