Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Cheese filling
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g cheddar cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g mozzarella, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g feta cheese, crumbled
Assembly
- 1 egg yolk, lightly beaten
- 1 tsp sesame seeds
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 57.8 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 973.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut chocolate brioche
2h
Pizza pockets
1u. 50min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2u. 25min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Fatayer with cheese and mint
2j 15 menit
Cheese pies
1h 25 min
Fast meat bread
55 min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1u. 50min
Classic Flammkuchen
1h
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20 min
Durban naan
1h 45 min
Gratin dauphinois
50 min