Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Cheese filling
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g cheddar cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g mozzarella, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g feta cheese, crumbled
Assembly
- 1 egg yolk, lightly beaten
- 1 tsp sesame seeds
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 57.8 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 973.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Churros
40min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min